Skip Sidebar

Over ons

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat ...

Ouderen
Deel

Samen op de duo-fiets

0–4 uur/week
Zutphenseweg 202, 7211 EZ Eefde, Netherlands
BuitenVervoerSportSociaal contactBegeleiding
OuderenZorg & WelzijnSport & Recreatie
Deel activiteit
#36570
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Spijk/activiteiten/Samen-op-de-duo-fiets/36570 om je aan te melden

Samenvatting

Het Spijk beschikt over een prachtige elektrisch ondersteunde Duo-fiets. Wil jij daar samen met een bewoner op fietsen? Door Eefde en omgeving? Graag!

Uitgebreide omschrijving

Sensire, locatie het Spijk bestaat uit verschillende afdelingen. Cliënten van Sensire wonen op de afdelingen Spijkhoeve, Hofpoort en Spijkbungalows. Zelfstandig wonende mensen kunnen met een indicatie gebruik maken van de dagbesteding in Het Elze in het Spijk.

Het zijn mensen met beperkingen op lichamelijk en/of geestelijk gebied zoals een vorm van dementie. Maar er zijn ook relatief jonge mensen bij die soms lichamelijk erg vitaal zijn. Wat is het mooi dat er een duofiets is waarop zij samen met een familielid of vrijwilliger kunnen fietsen. Het is echt leuk om te doen en het is dankbaar werk. Neem contact op, dan gaan we de locatie en de duofiets bekijken!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Sensire, Het Spijk

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.
Deel activiteit