Skip Sidebar

Over ons

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat ...

Ouderen
Deel

Gezelligheidsmens

Structureel werk · 1–3 uur/week
Zutphenseweg 202, 7211 EZ Eefde, Netherlands
HulpverleningBegeleidingSociaal contactZorg
OuderenWelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Sensire, Het Spijk
#30210
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Spijk/activiteiten/Gezelligheidsmens/30210 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Breng jij een stukje gezelligheid!?

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar

Gezellige mensen voor de bewoners van Spijkhoeve, Spijkbungalows en Hofpoort die leuke dingen doen met hen. Voorbeelden zijn: een spel doen, de krant/boek voorlezen, iets lekkers bakken, knutselen, schilderen, bewegen, wandelen, zingen, muziek luisteren, "tuttelen", met plantjes en bloemetjes bezigzijn zowel binnen als buiten, op de duo-fiets te rijden, te praten over vroeger en verhalen van de bewoners aan te horen. Wat lijkt je zelf leuk om te doen? Het is niet ingewikkeld.


Wat vragen we van je

Heb je affiniteit met onze doelgroep (mensen met een vorm van dementie waarvan sommigen nog relatief jong zijn), toon je initiatief en vind je het prettig om samen te werken met onze collega's? Neem dan contact met ons op, want wij gaan graag met jou in gesprek! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Sensire, Het Spijk

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.