Skip Sidebar

Over ons

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat ...

Ouderen
Deel

Draag bij aan een stukje 'geluk'!

Structureel werk · 1–3 uur/week
Zutphenseweg 202, 7211 EZ Eefde, Netherlands
HulpverleningOndersteunend werkSociaal contactZorg
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Sensire, Het Spijk
#30599
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Het-Spijk/activiteiten/Draag-bij-aan-een-stukje-geluk/30599 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken enthousiaste, creatieve en sociale vrijwilligers die stevig in zijn of haar schoenen staan en willen bijdragen aan het geluk van onze cliënten.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar 

Vrijwilligers die samen met de medewerkers bijdragen aan het geluk van de cliënten, door het aanbieden van activiteiten. 

Voorbeelden zijn het maken van een wandeling, het bakken van een cake, het gezamenlijk koffie drinken, etc. Er zijn verschillende bezigheden rondom de maaltijden en diverse activiteiten rond de feestdagen of de seizoenen. Het zou erg leuk zijn als je bijvoorbeeld jouw hobby samen met onze cliënten op de afdeling wilt uitvoeren, denk hierbij aan het maken vogelhuisjes of bloemschikken, schilderen, muziek luisteren of maken, knutselen, bakken, goed-gesprek voeren, etc. Uiteraard voorzien wij dan in de materialen.


Wat vragen we van je 

In onze kleinschalige woonzorglocatie zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de cliënt waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen van de cliënten leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Een luisterend oor en oprechte belangstelling zijn heel waardevol.

 

Wat bieden wij 

We zijn erg blij met vrijwilligers die een stukje van hun tijd willen besteden aan het geluk van de bewoners. De medewerkers van de afdelingen begeleiden de vrijwilligers en er kan samengewerkt worden met de collega's van activiteiten en welzijn. De dag(en) en tijden zijn in onderling overleg. Het volgen van en training/ workshop behoort tot de mogelijkheden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Eefde Activiteiten > Sensire, Het Spijk > Draag bij aan een stukje 'geluk'!

Over Sensire, Het Spijk

Het Spijk ligt midden in Eefde. In Het Spijk wonen ouderen zelfstandig in huurappartementen en ouderen die verpleging of zorg nodig hebben. De ondersteuning van Sensire is gericht op leven zoals u dat gewend bent, samen met de mensen om u heen en waar professionele zorg altijd dichtbij is.