Skip Sidebar
Hartstichting

Hartstichting

Non-profit

Over ons

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. We zoeken naar oplossingen voor een sterk hart. We zijn een non-profit organisatie. Voor het behalen van onze doelstellingen ...

Zorg & Welzijn
Deel

2 Uur van jouw tijd

Een dag · 2–4 uur
Stalkaars 75, 7242 MS Lochem, Netherlands
BuitenSociaal contact
Mensen met een beperkingZorg & Welzijn
15 plaatsen over.
Deel activiteit
#30274
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Hartstichting2/activiteiten/2-Uur-van-jouw-tijd/30274 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In slechts 2 uur per jaar meehelpen in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Wat maak jij mensen blij door ons te helpen met de collecteweek

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Wij zijn een team van wijkhoofden die lokaal (alleen in de stad Lochem dus) de collecte voor de Hartstichting organiseren. We zijn op zoek naar collectanten voor het centrum en directe omgeving.

 

We zijn op zoek naar

Mensen die graag in beweging komen en mee willen helpen in de strijd tegen hart- en vaatziekten.


Wat vragen we van je 

Een beetje energie en een goed humeur! Het is goed om te bewegen en kost maar weinig tijd. Meer deelnemers betekent dat we de collectewijk klein kunnen houden. We streven naar ongeveer 80 adressen per collectant.

 

Wat bieden wij

Een beknopte collectewijk die in ongeveer 2 uur voltooid kan worden. Tijdens het collecteren ben je automatisch verzekerd door de Hartstichting. Als er geen contant geld in huis is, kan je ook een QR code laten scannen waarmee de gever toch kan bijdragen. 

 

Hoe kom ik er?

Over Hartstichting

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. We zoeken naar oplossingen voor een sterk hart. We zijn een non-profit organisatie. Voor het behalen van onze doelstellingen zijn we volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.
15 plaatsen over.
Deel activiteit