Skip Sidebar

Over ons

Aan de rand van Lochem is de locatie Anke Marjolein gesitueerd. Het betreft een vrijstaande, ruim opgezette locatie welke in 2014 is nieuwgebouwd. De locatie is onderverdeeld in 4 groepen, waar 6 ...

Mensen met een beperkingWelzijn
Deel

Hulp bij activiteiten

Structureel werk · 2–4 uur/week
Lochem, Gelderland, Nederland
Ondersteunend werkSociaal contactKlussen
Mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
De Lichtenvoorde
#30159
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/De-Lichtenvoorde/activiteiten/Hulp-bij-activiteiten/30159 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij wil toch ook dat iedereen kan meedoen in de samenleving?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

De Lichtenvoorde is een zorginstelling in Oost-Gelderland die o.a. mensen met een beperking ondersteunt en begeleidt in de samenleving. Wij hebben 2 locaties in Lochem, namelijk Anke Marjolein en dagactiviteitencentrum Lochem.


We zijn op zoek naar

activiteitenbegeleiders. Hou je van wandelen, fietsen of zwemmen en vind je het leuk om dat met iemand te doen? Of ga je liever klussen, tuinieren of rij je graag? Laat het ons weten, ook als je een ander idee hebt voor een activiteit. Samen maken we het verschil!!


Wat vragen we van je

Ben je sociaal en emotioneel evenwichtig, maatschappelijk betrokken en zet jij je graag in voor mensen met een beperking? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Ben je ook nog in het bezit van een rijbewijs, dan is dat mooi meegenomen.

 

Wat bieden wij

Om de vrijwilligers te waarderen organiseren wij jaarlijks een vrijwilligersdag.   Daarnaast bieden we trainingen aan en vrijwilligers krijgen een dagdeelvergoeding. Als je eenmaal vrijwilliger bij ons bent, mag je na 3 maanden meedoen met het solliciteren naar interne vacatures.

 


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Lochem Activiteiten > De Lichtenvoorde > Hulp bij activiteiten

Over De Lichtenvoorde

Aan de rand van Lochem is de locatie Anke Marjolein gesitueerd. Het betreft een vrijstaande, ruim opgezette locatie welke in 2014 is nieuwgebouwd. De locatie is onderverdeeld in 4 groepen, waar 6 personen wonen. Op elke groep is 1 grote gezamenlijke woonkamer en keuken, en iedere bewoner geeft een eigen slaapkamer en badkamer. De locatie is volledig rolstoelvriendelijk, en er wordt veel gebruik gemaakt van domotica om te zorgen dat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan functioneren.