Skip Sidebar

Over ons

Sinds september 2020 is de kinderkunstacademie 'Broedsels' gestart. In het atelier van het Stadshuus in Lochem leren kinderen omgaan met het Broedselsconcept van procesgerichte didactiek en ...

Kinderen & JongerenOnderwijsKunst & cultuur
Deel

BROEDSELS zoekt leuke creatieve vrijwilliger die affiniteit heeft met kinderen

Structureel werk · 3–4 uur/week
Markt 3, 7241 AA Lochem, Nederland
Ondersteunend werkOnderwijsNederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contactActiviteiten begeleidenTuinieren
Kinderen & JongerenKunst & cultuurOnderwijs
Activiteit Delen
Broedsels, kunstacademie voor kinderen
#41627
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Broedsels-kunstacademie-voor-kinderen/activiteiten/BROEDSELS-zoekt-leuke-creatieve-vrijwilliger-die-affiniteit-heeft-met-kinderen/41627 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de kindercursus 'kunstenaar in de dop' zoeken we een enthousiaste vrijwilliger. Deze cursus start na de kerstvakantie op maandagmiddag 15:30 tot 18:00.

Uitgebreide omschrijving

Wij van BROEDSELS zien kinderen als ware kunstenaars in de dop. We spelen in op aanwezig beeldend talent en begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen hiervan.


Ook blijft het bij BROEDSELS niet alleen bij tekenen, schilderen en kleien. Er kan bij ons namelijk ook getimmerd en gezaagd worden.


De leeftijd van de kinderen varieert tussen de 8 en 12 jaar.

Ervaring met kinderen/onderwijs gewenst maar niet verplicht.


Het gaat om assisteren bij de cursus 'kunstenaar in de dop' van 9 lessen op maandagmiddagen.


Tijd: 14:30 tot 18:00

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Lochem > Lochem Activiteiten > Broedsels, kunstacademie voor kinderen > BROEDSELS zoekt leuke creatieve vrijwilliger die affiniteit heeft met kinderen

Over Broedsels, kunstacademie voor kinderen

Sinds september 2020 is de kinderkunstacademie 'Broedsels' gestart. In het atelier van het Stadshuus in Lochem leren kinderen omgaan met het Broedselsconcept van procesgerichte didactiek en projectmatig werken. Ze bouwen materialenkennis door op verrassende/nieuwe wijze met materiaal (denk aan, klei, papier, verf, pastel, potlood, hout, stof) om te gaan en dankzij leuke opdrachten deze kennis toe te passen in de praktijk. Na enkele lessen maken ze een keus wat ze verder willen ontwikkelen tijdens hun eigen kunstproject. Dit alles onder de enthousiaste en professionele leiding van kunstdocente Jolien Visser.

Naast dat de kinderen hun creatieve talenten leren ontdekken en ontwikkelen, worden ze zich ook meer bewust van de wereld waarin zij leven.