Skip Navigation
Over ons

Een Alzheimer Café, Trefpunt of Theehuis is een plek om lotgenoten te ontmoeten. Tijdens de informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kunnen je ideeën en ervaringen uitwisselen ...

Zorg & Welzijn
Deel

ICT ondersteuner

Flexibel
Hessenstraat 23, 7271 EB Borculo, Netherlands
Computer
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30309
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Alzheimercafe-Oost-Gelderland/activiteiten/ICT-ondersteuner/30309 om je aan te melden
SamenvattingMaak het verschil door je inzet voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.
Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij

Alzheimer Nederland geeft al ruim 25 jaar hulp en informatie aan mensen met dementie en hun directe omgeving. Door belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek werken we aan een betere toekomst, uiteindelijk zonder dementie.


We zijn op zoek naar

iemand die ons meer wegwijs kan maken in de ICT. Help ons groeien door je praktische ondersteuning en organisatietalent. Met meer mensen kunnen we nóg meer doen.


Wat vragen we van je

Ben jij handig met de laptop en geluidsapperatuur? Kan jij ons hierin praktisch ondersteunen, ook tijdens bijeenkomsten die wij organiseren? Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met je!
 

Interesse?
Als je op ‘Reageren op deze vacature’ klikt, krijgt de organisatie of vereniging bericht van jouw interesse. Zij zullen contact met je opnemen.

De Vrijwilligerscentrale gemeente Lochem krijgt ook een melding van jouw inschrijving op een vacature. Het is mogelijk dat ook wij contact met je opnemen over het verloop van je inschrijving. Krijg je geen reactie van de organisatie of vereniging neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar 0573-297000.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Alzheimercafé Oost Gelderland
Een Alzheimer Café, Trefpunt of Theehuis is een plek om lotgenoten te ontmoeten. Tijdens de informele bijeenkomsten krijg je informatie over dementie en kunnen je ideeën en ervaringen uitwisselen. Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Voel je welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan jouw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#30309
Scan me of ga naar www.lochemdoet.nl/o/Alzheimercafe-Oost-Gelderland/activiteiten/ICT-ondersteuner/30309 om je aan te melden